Vi erbjuder flera olika typer av tipsrundor under Halloweek.

Murder Mystery, Tipsrundor och barnbingo

Prova vår Tipsrunda för barn eller vuxna eller varför inte… Försök lösa årets Murder Mystery. För de allra minsta har vi barnbingo.
Läs längre ned för mer information.

OBS!
Tänk på att eventet kan upplevas läskigt för lättskrämda.

 

Murder Mystery

Agera kriminalare i vår kluriga mordgåta. En känd person är mördad och vi måste hjälpa polisen att hitta mördaren! Köp ett startbrev i receptionen som leder er till olika ledtrådar. Likt Cluedo ska ni ange mördare, mordvapen och på vilken plats mordet har begåtts. Anpassad för vuxna och ungdomar men så klart får barn följa med. Vinnarna dras efter Halloweeks slut och presenteras på vår Facebooksida. Pris 80kr/grupp (max 5 personer). Köps och lämnas in under receptionens öppettider.

Tipspromenad

En Halloweeninspirerad tipspromenad runt hela Dragsö. Ett quiz för barn och ett för vuxna. Tipslapp kan köpas i receptionen varje dag mellan klockan 0800-1700. Vinnaren dras efter Halloweeks slut och presenteras på vår Facebooksida.

Barnbingo

Aktivitet för de allra minsta. Gå runt ön och leta läbbiga grejer. Fyll i bingolappen och lämna in i receptionen med namn och mobilnummer. Pris 20kr och vinnaren kontaktas efter Halloweek med fint pris.